0
Krebinetter med hvid bønnesalat, savoykål, mandler og fladbrød

Krebinetter med hvid bønnesalat, savoykål, mandler og fladbrød

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Nordisk

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

pizzadej - på surdej (Øko)Hakket grisekødraspmandlersavoykål
1 min.
Krebinetter, kål og fladbrød

Tag pizzadejen ud af køleskabet 1/2 time før brug. 

Hak mandlerne groft, og rist dem på en tør pande i 3-4 min. Tag dem af varmen, tør panden af, og brug den til brød.

Del hver pizzadej i 2-3 stykker, og rul dem til aflange fladbrød. Steg dem i olivenolie på den varme pande i ca. 2-3 min. på hver side. Pak dem i et rent viskestykke i en frysepose, og hold dem lune indtil servering. 

Rør farsen med salt og peber, og form 1 stor eller 2 små krebinetter pr. pers. Vend dem i rasp, og steg dem i olivenolie på en varm pande i rigeligt olie i ca. 4 min. på hver side, eller til de er gyldne og gennemstegte. 

Snit kålen.

hvidløghvide bønnercitron
15 min.
Kålsalat med bønner og mandler

Snit hvidløg i tynde skiver, og steg dem og kål kort i olivenolie på en varm pande. Tilsæt 1-2 spsk. vand, og dampsteg i 1-2 min.

Skyl og afdryp bønnerne. 

Kom lidt revet citronskal, citronsaft og en smørklat på panden med kål. Tilsæt bønner, og lad det hele lune sammen, til kålen falder sammen, og er mør. Krydr med salt og peber. 

 

25 min.
Anretning

Anret bønner og kål i dybe tallerkener med krebinetter, en citronskive og et drys ristede mandler, og servér straks med lune fladbrød til. 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.