Her får du en ret på klassisk krebinet. Jeg har blot vendt den i mel, men du kan selv dobbelt panere med æg og rasp, hvis du vil.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt vand over til kartoflerne, og kog dem møre under låg.
Kom 1 dl. sukker og 1 dl. eddike i en kasserolle, og kog op til sukkeret er smeltet.
Skær rødløget i både, og kom det i lagen. Kog op i 1-2 min. Sluk, og kom 1/2 dl. iskoldt vand i.
Skær agurken i tynde skiver, og kom den i lagen. Krydr gavmildt med peber, og lad agurkesalaten trække indtil servering.
Rør kødet med salt og peber, og form 1 stk. krebinet pr. pers., du laver mad til.
Vend krebinetterne i mel, og steg dem gyldne, og akkurat gennemtilberedte i smør og olie på en varm pande.
Skræl gulerødderne. Halvér og flæk dem. Damp dem oveni kartoflerne, og vend dem med lidt smør og salt inden servering (eller damp dem for sig i en smule kogende, saltet vand)
Rør en dressing af yoghurt, lidt revet hvidløg, fint hakket persille, salt og peber.
Snit forårsløg fint.
Anret krebinetter med dampede gulerødder og kogte kartofler. Top med snittede forårsløg, og servér straks med afdryppet agurkesalat med rødløg.
Kundekommentarer ()