0
Krebinetter med porrecarpaccio og sprøde boghvedekerner

Krebinetter med porrecarpaccio og sprøde boghvedekerner

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kartofler
1 min.
Kog kartoflerne

Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skræl eller skrub kartoflerne.

Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.

porrer
5 min.
Damp porrerne

Flæk porrerne på midten, skær dem til, så de passer i en flad gryde, og krydr dem med salt. Hæld lidt vand i, så det dækker bunden, og varm op ved middelhøj varme. Lad porrerne dampe med låg på i ca. 15 min., indtil de er helt møre. 

hakket svinekød 4-7%senneprasp
10 min.
Steg krebinetterne

Form kødet til bøffer, og krydr dem med salt og peber.

Varm en pande op ved middelhøj varme.

Pensl bøfferne med sennep, og vend dem efterfølgende i rasp.

Steg bøfferne i 1 tsk. olie pr. person i ca. 6 min. på hver side.

ristede boghvedekernercitron
20 min.
Lav porrecarpaccioen

Spred porren ud på et fad, og krydr med 1 tsk. olie pr. person, revet citronskal, citronsaft og boghvedekerner.

25 min.
Anretning

Servér krebinetterne med kartofler og porrecarpaccio.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
572 kcal
Fedt:
18,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,8 g
Kulhydrat:
59,7 g
heraf sukkerarter:
10 g
Kostfibre:
8,7 g
Protein:
36,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?