0
Krebinetter med spaghetti, tomatpesto og grønne asparges

Krebinetter med spaghetti, tomatpesto og grønne asparges

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Krebinetter: Form kødet til bøffer, og hak dem let, ligesom du ville lave en hakkebøf. Pisk 1 æg sammen i en dyb tallerken. (Har du ikke et æg, kan du bruge lidt mel og vand, der er pisket sammen til en jævn tyk melklister.) Bland raspen med fint salt og friskkværnet sort peber i en anden dyb tallerken. Vend krebinetterne i mel, dernæst i det piskede æg og til sidst i rasp. Tryk det godt fast. og få også rullet siderne i raspen. Steg krebinetterne ved jævn varme i rigeligt smør tilsat lidt neutral olie i ca. 2-3 min., til de er gyldne på den ene side. Kom lidt frisk smør på panden, og lad det bruse op. Vend krebinetterne, og steg dem ved jævn varme i ca. 3-4 min på den anden side. Krydr igen med lidt salt og peber, og server. Hold dem lune, mens du steger asparges i fedtstoffet på den samme pande.

Asparges: Soigner og skyl de grønne asparges (se video ovenover) i koldt vand. Steg dem i 2-3 minutter på panden, hvor du stegte kødet. Krydr med salt og peber.

Pasta: Kog spaghettien efter anvisning på pakken i godt saltet vand (den må gerne være kogt al dente). Dræn spaghettien, og vend den sammen med lidt god ekstra jomfru olivenolie og friskrevet Pecorino Romano (brug ca. halvdelen). Vend med tomatpestoen, og smag til med salt og rigeligt, friskkværnet sort peber.

Anretning: Som vist på billedet. Drys skyllet brøndkarse over, og riv det sidste pecorino over retten ved bordet.

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?