Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Soigner champignons, og skær dem i skiver. Pil og finthak skalotteløg og hvidløg. Pluk, skyl og hak persille. Fjern de yderste blade på rosenkålen, og del dem i halve.
Rist kødet af på en pande, til det er godt brunet. Tilsæt løg og hvidløg, og sautér med i 2 min. Tag kødet af panden, og sæt det til side. Rist champignons af på samme pande, og kom dem over til kødet. Kom rosenkål på panden, og sauter i 1 minut. Kom fløde på, og kog ind til en cremet konsistens. Hæld kød og champignons på panden igen, og kog igennem. Smag til med salt og peber, og vend halvdelen af den hakkede persille i lige før servering.
Kog pastaen al dente, og dræn vandet fra.
Vend pastaen med krondyr sauté med svampe og rosenkål. Drys med det sidste persille.
Velbekomme.
Husk at salte vandet godt! En klog italiener lærte mig i sin tid, at vandet skal være salt som en tår af Middelhavet! Om du ønsker at komme lidt olie i vandet er til gengæld lidt af et individuelt spørgsmål! Jeg har ALTID gjort det! Hvorfor? Fordi nogen har sagt til mig, at man SKAL! Men det er vist i virkeligheden ikke så vigtigt :-)
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kommentarer og forslag til opskriften