0
Krondyrbøf med bagte jordskokker, æble, bladselleri og kaperssauce

Krondyrbøf med bagte jordskokker, æble, bladselleri og kaperssauce

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
jordskokker
1 min.
Jordskokker

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Skrub jordskokkerne grundigt, og fjern evt urenheder. Vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber, og bred dem ud på en bageplade.

Bag jordskokkerne i ovnen i 20-25 min., til de er møre, har taget godt med farve og karamelliserer en smule.

rødt æblebladsellerirød grønkål
10 min.
Grønt

Skyl bladselleri, æble og grønkål. Rib grønkålen af stilken, og snit den fint.

Skær æblet i tern, og skær bladselleri i skiver.

Knug grønkålen med lidt salt, og lad den trække lidt.

Lige inden servering vendes grønkål, æbler og bladselleri sammen i en skål.

creme fraiche 38%kapers
15 min.
Kaperssauce

Kom creme fraiche op i en lille gryde sammen med 4-5 kapers pr. kuvert.

Giv creme fraichen et opkog, og lad den simre kort, til den tykner en smule.

Smag til med salt og godt med friskkværnet sort peber.

krondyrssteak
20 min.
Krondyr

Varm en stor pande op ved høj varme. Tilsæt en smule olie, og steg kødet i 2-3 min. på hver side. til det er rosa i midten. Krydr med salt og friskkværnet peber.

30 min.
Anretning

Anret jordskokker, kød og grønkålssalat på en tallerken. Slut af med at komme saucen over kødet.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?