0
Krondyrpølser med ramsløg med ovnbagte sprøde bønner og syrlige beder

Krondyrpølser med ramsløg med ovnbagte sprøde bønner og syrlige beder

Hovedingrediens:
Vildt
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
40 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hvide bønnerrødbederhvidløgolivenolie, ekstra jomfrusaltsort peber
1 min.
Bønnerne og rødbederne

Forvarm ovnen til 225 grader. Kom rødbederne i en gryde med saltet vand, og kog dem i ca. 20-30 min., indtil skrællen nemt glider af. 

Dræn bønnerne for vand, skyl dem under vand, og ryst så meget væde ud af dem som muligt. Bønnerne skal tørres grundigt, hvilket kan gøres med enten viskestykke eller papir. Jo grundigere bønnerne tørres, des sprødere vil de blive. Fordel bønnerne ud på en bradepande, dækket med bagepapir. Pil hvidløget, bland det i helt med bønnerne, og vend det hele godt rundt med 1/2 spsk. olivenolie pr. person. (Har du lidt tørrede krydderier som fx. timian, oregano eller chili, kan du sagtens blande dem i også). Spred bønnerne sirligt ud på bradepanden, så de hver især kan få varme, bag dem i ca. 30 min., og rør lidt rundt undervejs. Krydres med salt og peber. 

balsamicocitronkapers
15 min.
Rødbedevinaigrette

Bland 1/2 spsk. olivenolie, 1/2 spsk. balsamico pr. person og drænede kapers i en skål, og smag til med citronsaft, salt og peber. 

20 min.
Rødbederne

Hæld vandet fra bederne, og skyl dem i koldt vand. Pil skrællen af dem, skær dem i så tynde skiver som muligt, og anret dem fladt ud på et fad. Hæld vinaigretten udover lige før servering. 

pølse
35 min.
Pølserne

Bag pølserne i ca. 5 min. 

40 min.
Anretning

Servér pølserne med de syrlige beder og sprøde bønner. 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
597 kcal
Fedt:
26,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,3 g
Kulhydrat:
47,6 g
heraf sukkerarter:
22,2 g
Kostfibre:
5,6 g
Protein:
34,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?