Tzatziki: Skræl rødbederne, kog dem møre i letsaltet vand og køl dem af. Rør yoghurt med 1-2 fed presset hvidløg og smag til med salt og peber. Riv rødbederne, pres det overskydende væde væk og rør det i yoghurten. Smag til.
Kartofler: Skrub kartoflerne godt og skær dem i 3 mm tykke skiver. Kom dem i en gryde sammen med fonden og kog dem lige netop møre deri. Tag kartoflerne op, kog fonden ind til en glace og vend det med kartoflerne.
Bøffer: Form 4 hakkebøffer af farsen og læg hver på et pænt stort stykke stanniol. Hak 2 fed hvidløg og chilien fint og drys det over. Skær peberfrugt og gulerødder i hhv. store og små tern og snit forårsløg og champignon i skiver. Fordel grøntsagerne ovenpå bøfferne, krydr med salt og peber og dryp med worchestersauce og gerne lidt olie. Luk stanniolen sammen om bøfferne, så der laves små pakker. Læg dem på grillen eller bag dem i ovnen ved 200°C i 10-15 min. efter ønske.
Kommentarer og forslag til opskriften