Rør hakket fiskekød sammen med hakket chili, koriander, lidt flydende sødemiddel, hvidløg, mel, salt og limesaft. Form farsen til små boller og steg dem i olie på panden i nogle minutter på hver side.
Kog eddike, ketchup, flydende sødemiddel, finthakket chili og presset hvidløg sammen i en gryde i ca 10 minutter. Smag til med salt og peber.
Skær broccoli i små buketter, gulerødder i tynde strimler og peberfrugt i små tern. Kom dem herefter ned i saucen. Lad grønsagerne simre i nogle minutter i saucen, til de er møre.
Server grønsagssaucen sammen med fiskefrikadellerne.
Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)
Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.
Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/
Kommentarer og forslag til opskriften