Kartofler: Skrub kartoflerne godt og kog dem møre i letsaltet vand.
Bøffer: Pluk persillebladene af stilkene, rens chilien og pil hvidløget. Hak alle tre dele fint og ælt dem med kødet. Form farsen til flade bøffer og krydr dem godt med salt og peber. Skær løg og champignoner i skiver og sauter dem i lidt olie på en pande til de er bløde og let gyldne. Tag grøntsagerne af panden, skru op for varmen og kom lidt mere olie på. Steg bøfferne gyldne og møre, 2-3 min. på hver side. Ryst imens fløde og mel sammen i en meljævner. Tag bøfferne af og hold dem varme under stanniol. Kom grøntsagerne tilbage på panden og tilsæt fløden. Lad det simre til saucen er cremet og smag til med salt og peber.
Anretning: Anret hver bøf i en ”skål” af 2 salatblade og fordel saucen over. Server straks med de kogte kartofler til.
Kommentarer og forslag til opskriften