0
Krydrede kødboller med bagt hokkaido, æbler og nødder

Krydrede kødboller med bagt hokkaido, æbler og nødder

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Næringsfordeling pr. person

Energi: 581 kcal

Fedt: 8,6g

Kulhydrat: 42,7g

Protein: 37,7g

Kostfibre: 21g

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hokkaido græskar
1 min.
Hokkaido

Tænd ovnen på 220 grader. Vask græskarret grundigt og del det i kvarte. Fjern kernehuset, skær græskarret ud i grove stykker og gnid dem med en god olivenolie og lidt salt. Bag stykkerne i et ildfast fad til de er møre og har taget godt med farve - ca. 25 min.

hakket oksekød 3-6%ras el hanout
5 min.
Kødboller

Kom det hakkede kød op i en skål sammen med krydderiblandingen og lidt salt. Rør det sejt og form 3 kødboller per kuvert. 

 

rødt æblehjertesalathasselnøddekerner
10 min.
Æbler

Skyl æblet og skær det ud i både. Pluk salaten ud i blade og lad dem ligge i iskoldt vand til senere.

Hak hasselnødderne groft med en kniv.

20 min.
Kødboller

Steg kødbollerne på en mellemvarm pande, til de har taget godt med farve over det hele og er gennemstegt - ca. 10 min.

hjertesalat
30 min.
Anretning

Dryp salatbladene grundigt af.

Anret græskarstykkerne på en tallerken sammen med kødboller, æblebåde, hasselnødder, salatblade og til sidst små klatter af creme fraiche.

Velbekomme!

Bonusinfo

Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.

Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?