0
Krydrede kødboller med cashewnødder, græskar og kærnemælk

Krydrede kødboller med cashewnødder, græskar og kærnemælk

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Nødder, Sesam, Soya, Jordnødder, Cashewnødder, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hokkaido græskargulerødder
1 min.
Græskar/gulerødder

Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft.

Vask græskar og gulerødder grundigt. Skær græskarret ud i kvarte, og fjern kernehuset. Bemærk, du kan sagtens lade skrællen blive på græskarret. Skær herefter stykkerne ud i mindre, mundrette stykker.

Skræl gulerødderne, hvis det er nødvendigt, og del dem i rustikke stykker på størrelse med græskarstykkerne. Vend gulerødder og græskar med lidt god olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet peber. Spred det hele ud på en bradepande, og bag i ovnen i ca. 30 min., til stykkerne er møre. Tænd evt. for grillen til sidst, hvis grøntsagerne mangler farve.

hakket grisekødgrøn karrypastacashewnødder1
10 min.
Kødboller

Kom kødet op i en skål sammen med den grønne karrypasta (bemærk, du kan selv dosere efter smag og behag), og krydr med salt og friskkværnet peber.

Hak peanutsene groft igennem med en kniv, og tilsæt ca. 2/3 til kødet. Gem resten af nødderne til anretning.

Rør kødet grundigt sammen, og form 3 kødboller pr. kuvert.

 

mynte
15 min.
Mynte

Pluk mynten ud i blade, og gem til anretning.

25 min.
Kødboller

Varm en stor pande op på højeste blus, og tilsæt en god mængde olivenolie. Steg kødbollerne, så de tager godt med farve på alle sider. Skru herefter lidt ned for panden. Lad kødbollerne stege ca. 6-7 min i alt.

kærnemælk
30 min.
Anretning

Kom lidt af kærnemælken i bunden af en dyb tallerken. Anret gulerødder, græskar og kødboller ovenpå, og slut af med et drys af peanuts og mynteblade. 

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?