Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skrub kartoflerne grundigt og skær dem i grove både. Skræl skalotteløgene og halvér dem. Gnid kartofler og løg med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.
Bag dem i en bradepande til de er møre - ca. 25 min.
Skyl tomater og agurk. Halvér agurken på langs og skrab kernehuset ud med en ske. Skær agurken i tern og halvér tomaterne.
Kom agurk, tomat og brud af feta op i en skål og smag til med lidt salt og friskkværnet peber - og et godt skud olivenolie.
Rør kødet sammen med krydderblandingen og lidt salt. Form 3 kødboller pr kuvert og steg dem på en pande i en smule olie - ca. 10 min i alt. Husk at rulle med kødbollerne, så de tager farve overalt.
Anret kartofler og løg på en tallerken med kødboller og salaten ud over.
Velbekomme!
Vadouvan en aromatisk indisk karry, der er inspireret af det franske køkken.
Indeholder: Spidskommen, sennepskorn, kardemomme, bukkehornsfrø, chili, gurkemeje, karryblade, muskatnød og nelliker.
Kundekommentarer ()