0
Krydrede kødboller med søde kartofler, feta og tomater

Krydrede kødboller med søde kartofler, feta og tomater

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Grønne kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
søde kartoflerskalotteløg
1 min.
Kartofler

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Skrub kartoflerne grundigt og skær dem i grove både. Skræl skalotteløgene og halvér dem. Gnid kartofler og løg med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.

Bag dem i en bradepande til de er møre - ca. 25 min.

små tomater på stilk, f.eks cherry, blomme eller cocktailagurkfeta
10 min.
Salat

Skyl tomater og agurk. Halvér agurken på langs og skrab kernehuset ud med en ske. Skær agurken i tern og halvér tomaterne.

Kom agurk, tomat og brud af feta op i en skål og smag til med lidt salt og friskkværnet peber - og et godt skud olivenolie.

hakket grisekødvadouvan
20 min.
Kødboller

Rør kødet sammen med krydderblandingen og lidt salt. Form 3 kødboller pr kuvert og steg dem på en pande i en smule olie - ca. 10 min i alt. Husk at rulle med kødbollerne, så de tager farve overalt.

30 min.
Anretning

Anret kartofler og løg på en tallerken med kødboller og salaten ud over.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vadouvan en aromatisk indisk karry, der er inspireret af det franske køkken.

Indeholder: Spidskommen, sennepskorn, kardemomme, bukkehornsfrø, chili, gurkemeje, karryblade, muskatnød og nelliker.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?