Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
Skræl rødbederne, og skrub gulerødderne grundigt.
Skær begge dele i grove, mundrette stykker. Vend dem med lidt olivenolie, krydderblandingen og lidt salt.
Bred dem ud på en bageplade, og bag i 20-25 min., til de er møre og har taget farve.
Når der er 5 min. igen, drysser du græskarkernerne ud over rødderne, og lader dem bage med.
Skyl salaten grundigt, og skær den ud i grove strimler.
Pluk mozzarellaen ud i bidder.
Skær nektarinerne ud i mundrette bidder.
Anret salat og rødder i en dyb tallerken, og slut af med at komme stykker af mozzarella og nektariner ved.
Velbekomme!
Indeholder:
25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.
Kundekommentarer ()