0
Krydrede oksekødsboller med squash ravioli

Krydrede oksekødsboller med squash ravioli

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
50 minutter
Opskriftstype:
Airfryer
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

rødløghvidløgrød chilibasilikumsquash
1 min.
Forbered grøntsager

Hak løg, hvidløg, chili og basilikum (gem nogle hele blade til pynt).

Skær enderne af squashen, halvér dem på langs, og skær dem herefter ud i tynde skiver på den lange led (brug med fordel en kartoffelskræller eller et mandolinjern).

hakket oksekødhvidløgrød chilirødløg
10 min.
Oksekødsboller

Rør det hakkede oksekød med løg, hvidløg og chili.

Form oksekødsboller ved hjælp af en spiseske dyppet i lidt vand.

parmigiano reggiano (Parmesan)frisk ricottaægbasilikumsquash
15 min.
Squash ravioli

Riv parmesan fint.

Bland ricotta med æg, hakket basilikum, parmesan (gem lidt til pynt) og salt og peber efter smag.

Fold "ravioli" således:

Lav et kryds af 4 skiver squash (læg 2 vandret og 2 lodret). Skiverne må godt overlappe hinanden lidt på den lange led.

Læg en skefuld af ricottablandingen på midten. Fold herefter de øverste lodrette squash skiver ind over midten, og fortsæt herefter i urets retning med at folde de andre skiver parvis ind over midten.

Læg squash raviolierne med sammenføjningen nedad i formen til airfryeren.

tomatpassata
25 min.
Saml og bag retten

Læg oksekødsbollerne ovenpå raviolierne, og hæld passataen henover.

Sæt formen i airfryeren, indstil den på 180 grader, og giv retten ca. 25 min.

spaghetti
35 min.
Spaghetti

Kog spaghettien efter anvisning på pakken.

basilikumparmigiano reggiano (Parmesan)
50 min.
Anretning

Servér oksekødsboller med squash ravioli og den kogte spaghetti, og pynt med revet parmesan og basilikumblade.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?