Del broccolien i mindre buketter og skær stokken i grove tern. Skræl æblerne og skær kødet i tern. Hak løg og hvidløg groft og sauter begge dele klare i lidt olie. Kom broccoli, æbler og karry ved og rist til det begynder at dufte kraftigt af karry. Hæld fonden på, læg låg på gryden og lad det simre 15-20 min. til broccolien er møre, men stadig flot grøn. Kom hele grydens indhold i en foodprocessor sammen med fløde og 1 spsk. peanutbutter og kør det helt glat. Smag til med mere peanutbutter, appelsinsaft, salt og peber og varm suppen hurtigt igennem i gryden inden servering. Giv suppen som den er med godt brød til eller top med lidt ristet bacon, frisk æble i tern og et par sprøde peanuts.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kundekommentarer ()