0
Krydret ferskensalat med sesam, nigella og koriander

Krydret ferskensalat med sesam, nigella og koriander

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del de modne ferskner i både og fordel dem i et lag på et fad. Dryp med olivenolie og eddike. Krydr med ristet og stødt koriander og spidskommenfrø - drys med ristede sesam og lidt nigellafrø. Til sidst drysses lidt god flagesalt på og der drysses generøst med frisk koriander.

Bonusinfo

Nigellafrø  der er små sorte frø er en almindelig ingrediens i Mellemøsten og Indien. De er let bitre og pebrede i smagen, og kan steges før brug for at forstærke smagen. Nigellafrø kendes også som 'jomfru i det grønne'.Nigella bruges undertiden i garam masala eller mildere retter som for eksempel kormas. I Mellemøsten og Indien tilsættes nigellafrø gerne til en brøddej før bagning.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?