0
Krydret gris med grillet grønt, tzatziki og pitabrød

Krydret gris med grillet grønt, tzatziki og pitabrød

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med:

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

auberginerød peberfrugtagurkgræsk yoghurt, 10%hvidløg
1 min.
Grønt og tzatziki

Skær aubergine i aflange skiver og peberfrugt i grove strimler, og gnid begge dele med en smule olivenolie.

Grill grøntsagerne på en varm grillpande, til de er møre, og krydr dem med salt. 

Riv agurken, kom den i en sigte, og drys med en smule salt. Lad den dryppe af i 5-10 min. 

Rør yoghurten med lidt fintrevet hvidløg. 

Klem agurken fri fra væde, rør den med yoghurt, og smag til med salt, peber og lidt olivenolie. 

TIP: Jeg griller på en grillpande, men du kan sagtens grille dem på en rigtig grill eller ved 240 grader med grilleffekt i ovnen. 

grisekød i strimlergræsk linsesuppe krydderipitabrød
12 min.
Gris og pitabrød

Steg kødet i olivenolie på en pande ved høj varme i 4-5 min., til kødet er gyldent og gennemstegt. Krydr med græsk linsesuppe krydderi. 

Grill pitabrødene, og hold dem lune i et rent viskestykke. 

19 min.
Anretning

Servér grillede grøntsager med krydret gris, tzatziki og lune pitabrød, og nyd straks. 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Linsesuppekrydderi indeholder:

60% urtebouillon, 15% tørret oregano, 10% korianderfrø, 10% sort peber, 5% laurbærblade.