0
Krydret gris med tabouleh og hummus

Krydret gris med tabouleh og hummus

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Hummus er nemmest at lave i en foodprocessor eller med en stavblender.

Har du ingen af delene, kan du riste kikærterne med citron, spidskommen og tahin.

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

couscousFilet á la mørbradkeftedes krydderi
1 min.
Couscous og gris

Kom couscous i en skål eller gryde, og hæld kogende vand over, så det dækker + 1-2 cm. Krydr med salt, og dæk den tæt til med husholdningsfilm. Lad den trække indtil brug. 

Skær grisen i små bøffer, så der bliver 2-3 stk. pr. pers. Krydr med keftedes krydderimix og salt, og lad den trække i 5 min.

 

kikærterhvidløgtahinspidskommencitronrød peberfrugttomaterforårsløgagurk
10 min.
Hummus og tabouleh

Skyl og afdryp kikærterne, og blend dem med hvidløg i en foodprocessor. Tilsæt tahin og spidskommen og en smule koldt vand, og smag til med citronsaft og salt. 

Skær peberfrugt, agurk og tomat i små tern, og snit forårsløg fint. Vend det med couscous, og smag til med salt, olivenolie og lys eddike. 

23 min.
Gris og anretning

Smag yoghurt til med lidt salt, peber og olivenolie,

Gnid grisen med lidt olivenolie, og grill eller steg den i ca. 2-4 min. på hver side, til den er gylden og gennemstegt.

Servér gris med tabouleh, yoghurt og hummus. 

Bonusinfo

Keftedes krydderi indeholder:

25% Korianderfrø, 20% spidskommen, 10% tørret persille, 10% tørret mynte, 10% oregano, 10% hvidløgspulver, 5% sort peber, , 5% kanel, 5% muskatnød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?