Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten
TIP: Jeg griller på en grillpande, men du kan også grille dem på en rigtig grill eller ved 240 grader med grilleffekt i ovnen. Hvad du synes er nemmest.
Skær aubergine i aflange skiver og peberfrugt i grove strimler. Gnid begge dele med en smule olivenolie og grill grøntsagerne på en varm grillpande, til de er møre. Krydr dem med salt.
Riv agurken og kom den i en si. Drys den med en smule salt og lad den dryppe af i 5-10 min.
Rør yoghurten med lidt fint revet hvidløg.
Klem agurken fri fra væde. Rør den emd yoghurt og smag til med salt, peber og lidt olivenolie.
Steg kødet i olivenolie på en varm pande. Steg ved høj varme i 4-5 min. Eller til kødet er gyldent og gennemstegt. Krydr med græsk linsesuppe krydderi.
Grill pitabrødene og hold dem lune i et rent viskestykke.
Servér grillede grøntsager, gris, tzatziki og lune pitabrød og nyd straks.
Linsesuppekrydderi indeholder:
60% urtebouillon, 15% tørret oregano, 10% korianderfrø, 10% sort peber, 5% laurbærblade.
Kommentarer og forslag til opskriften