0

Krydret pastinaksuppe med revet æble (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skræl pastinakkerne og skær dem i tern. Snit forårsløg og hvidløg i tynde skiver. Smelt smørret, kom løg og hvidløg i gryden og vend dem rundt et minuts tid. Kom alle krydderierne ved og sauter videre et par minutter. Kom pastinakken i, hæld fonden på og krydr med salt og peber. Kog suppen uden låg til pastinakken er mør - gerne en lille times tid. Purer suppen helt glat, kom fløden i og varm den langsomt op igen. Skræl æblet og riv kødet ned i suppen. Lad den simre 2-3 min. lige omkring kogepunktet, smag til med salt og peber og server straks med godt brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften