0

Krydret sellerisuppe med ristet æble og solsikkekerner (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skræl selleri og kartofler og skær dem i tern. Hak løg og hvidløg og sauter dem i lidt olie sammen med krydderierne. Om selleri og kartofler ved og vend godt rundt. Hæld fonden på, læg låg på og lad det koge til grøntsagerne er godt møre. Blend suppen med fløden til den er blød og cremet og smag til med salt og peber. Befri æblerne for stilk og kernehus og skær dem i tern. Rist solsikkekernerne i lidt olie til de er let gyldne. Kom æblerne ved, krydr med lidt salt og rist videre til æblerne har taget lidt farve. Server suppen i skåle toppet med en skefuld æbler og kerner og giv godt brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften