Jeg elsker denne slags pizza, super nemt og krydret.
Er i mange, tager opskriften lidt tid at lave, fordi alle pizzaer skal bages.
Men spis endelig efterhånden, som de er klar, så de første ikke bliver kolde, og I ikke skal vente så længe, med at få mad på bordet.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 230 grader varmluft.
Tag pizzadejene ud af køleskabet 1/2 time før brug.
Riv squash groft, og sautér den i olivenolie på en varm pande i 2-3 min.
Tilsæt hakket kød, og brun det i ca. 3-4 min. Krydr med lahmacun krydderi, tomatpuré, salt og peber.
Rul dejene aflangt ud, gerne på et meldrysset bord.
Læg dem på bagepapir, fordel kødet på pizzaerne, dryp gavmildt med olivenolie, og bag dem i den varme ovn i ca. 15-20 min.
Skær rødløg i tynde skiver, og snit rødkål fint. Brug evt. et mandolinjern.
Skær tomaterne i tern.
Rør yoghurt med salt, peber og harissapaste.
Top de varme pizzaer med kål, løg, tomat, chiliyoghurt og brud af kota, og servér straks.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Lahmacun (tyrkisk pizza) krydderiblanding indeholder:
25% Korianderfrø, 25% spidskommen. 15% sumak, 10% paprika, 10% sort peber, 5% cayenne, 5% allehånde, 5% kanel
Kundekommentarer ()