Jeg elsker den røde karry. Husk at den er krydret, måske for nogle stærk, så smag altid til. Sukker er vigtigt i retten her. Brug blot en smule, det får det hele til at hænge sammen.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog ris efter anvisningen på pakken.
Skræl eller skrub gulerødderne. Skær dem i skrå skiver.
Snit pak choi i skiver. Snoet den lyse del i 1-2 cm tykke skiver og de grønne blade lidt finere. Hold dem nogenlunde adskilt.
Steg gulerødder og den lyse del af pak choien i olie på en stor varm pande, eller i en wok. Steg i 2-3 min. Tilsæt de grønne pak chok blade og steg i yderligere 1 min. Krydr med salt og et nip sukker.
Snit korianderstilke fint. (gem toppen til servering). Sautér dem kort imed grøntsagerne i den varme wok. Tilsæt karrypasta og steg kort.
Kom kokosmælk på og lad det koge op. Smag til med salt og sukker.
Skær kuller i flotte stykker. 1-2 stykke pr. person. Vend den i mel og steg fisken i olie på en varm pande. Steg i 2-3 min. på hver side eller til den er akkurat gennemtilberedt.
Snit forårsløg fint. Skær limen i skiver.
Anret ris, grøntsager i sauce, forårsløg og fisk i dybe tallerkner. Pynt med lime og koriander.
Servér straks
Kundekommentarer ()