0

Kuller i wokret med rød peber, ingefær og hvidløg

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Fisk, Spelthvede, Nødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

speltkerner
1 min.
Kog spelten

Kom spelten i en kasserolle med rigeligt vand og et skud salt. Lad dem koge stille og roligt under låg, indtil de er møre - ca. 20 min.

rød peberfrugtforårsløggulerod
3 min.
Forbered grøntsagerne

Hak guleroden i tynde skiver og skær forårsløget og peberfrugten i mundrette stykker.

hvidløgingefær
10 min.
Forbered urterne

Riv hvidløget og ingefæren på den fine side af et rivejern.

filet royal af kuller uden skind
15 min.
Forbered fisken

Skær fisken i ca. 2x2 cm stykker og krydr med salt.

20 min.
Stegning

Varm en wok eller stor gryde op ved høj varme.

Steg peberfrugten, guleroden og forårsløget i 1 spsk. olie pr. person i ca 4-5 min. under omrøring. 

Tilsæt ingefæren og hvidløget og steg yderligere et par min. under omrøring.

citronnam pla (fiskesauce)
25 min.
Tilsæt fisken

Skru ned for varmen og tilsæt fisken, fiskesaucen, saften fra citronen og 1/2 tsk. sukker pr. person.

Rør det forsigtigt rundt, kom låg på og lad det stå ca. 5 min., indtil fiksen begynder at flage.

30 min.
Anretning

Top wokretten med hakket koriander og server sammen med spelten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?