0

Kuller med spinat & spidskål

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rens spidskålet og skær det i mindre stykker. Skyl spinaten godt. Rens champignonerne og skær dem i kvarte.

Varm olie op i en gryde og svits alle grønsagerne, til de er møre. Krydr med salt og citronpeber og vend yoghurt og dild rundt i grønsagsblandingen.

170 g kullerfilet m/skind

citronsaft

salt & citronpeber

1/2 tsk olie til stegning

Pres citronsaft ud over fisken. Varm olie op på panden og steg fisken på begge sider, til den er gennemstegt. Krydr med salt og citronpeber.

Pynt

citronskiver

dild

NB

Anret grønsagerne i midten af en tallerken og læg fisken ovenpå. Pynt med citronskiver og klippet dild.

Kommentarer og forslag til opskriften