0

Kuller med squash og basilikum, fiskesauce samt ovnstegte kartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kuller

Fremgangsmåde

Kuller med squash og basilikum, fiskesauce samt ovnstegte kartofler

Fisk, squash og kartofler leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, squash og kartofler i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Rør rundt i kartofler efter 10 minutter.

Hæld fiskesaucen i en lille gryde og kog op.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Kullerfilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Squash: Squash, løg, basilikum, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ 500 g.

Fiskesauce: Fiskefond, piskefløde, maizena, salt og peber. Nettovægt: ca. 200 g/ca. 400 g.

Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt ca. 450g /900 g.

Holdbarhed:

Lering 30. september - bedst før 2. oktober

Levering 1. oktober - bedst før 3. oktober

Levering 2. oktober - bedst før 4. oktober

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?