Fisk og perlecouscous leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk og perlecouscous i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Rør rundt i perlecouscoussen efter 10 minutter. Sæt nu brødet i ovnen de sidste 5-7 minutter.
Tjek at det hele er gennemvarmet (dog ikke krydderurtedressingen), før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Kullerfilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Perlecouscous: Perlecouscous, rød peber, tomat, hvidløg, rødløg, bønner, rapsolie, persille salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Krydderurtedressing: Creme fraiche, persille, purløg, salt og peber. Nettovægt: ca.1 dl/ca.2dl
Maltbrød: Kærnemælk, hvedemel, durum, hvedeklid, 5 kornsblanding, malt, gær og salt. Nettovægt: ca. 225 g/450 g.
Holdbarhed:
• Levering 2. december - bedst før 4. december
• Levering 3. december - bedst før 5. december
• Levering 4. december - bedst før 6. december
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()