Forvarm ovnen til 140 grader.
Skær fisken i portionsstørrelser, krydr dem med salt på alle sider, og læg dem til side.
Hæld risene i en kasserolle, og fyld op med vand, så det dækker ca. 3 cm. over risene. Tilsæt lidt salt, kog risene i ca. 20 min., og lad dem hvile 5 min. efterfølgende.
Pil det yderste lag af forårsløget, skær stokken fra broccolien, og skyl dem grundigt sammen med tomaterne og champignonerne. Skær det hele i mundrette stykker.
Varm en pande op ved høj varme. Steg grøntsagerne (undtagen tomaterne) i 1 spsk. olie pr. person i ca. 5 min. under omrøring. Smages til med salt, lidt eddike og peber.
Her skal bruges et stort kvadratisk stykke bagepapir pr. person, ca. 35x35 cm. Fordel fisk, creme fraiche og grøntsager på bagepapirsstykkerne, træk derefter alle siderne op omkring indholdet og form en ”kugle”, der lukkes til ved at snurre overskudspapiret rundt om sig selv. Læg pakkerne på et ovnfast fad, så de ligger i spænd mellem hinanden og ikke vælter. Bages i ca. 12 min., så fisken kun lige bliver gennemvarm og begynder at flage.
Servér fiskepakkerne med de kogte ris.
Kundekommentarer ()