0
Kulmule i hoisin med citrongræs, ingefær og hvidløg

Kulmule i hoisin med citrongræs, ingefær og hvidløg

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

grønkålforårsløgchampignonsingefærhvidløgcitrongræs
1 min.
Forbered grøntsagerne

Skær champignonerne i skiver, riv bladene fra stilken på grønkålen og skær forårsløgene i skiver.

Riv ingefæren, hvidløget og den nederste halvdel af citrongræsset.

kulmulefilet uden skind
10 min.
Forbered fisken

Varm en stor gryde op ved medium varme.

Steg hvidløget, ingefæren og citrongræsset i 1 spsk. olie pr. person i et par minutter, indtil det begynder at dufte.

Skær fisken i ca. 2x2 cm stykker.

Kom fisken i gryden og lad det stege på en side i ca. 2 minutter, indtil fisken begynder at flage. Tag alt fyldet af gryden og gem til senere.

20 min.
Steg resten af grøntsagerne

Tilsæt champignoner og steg i 2-3 minutter, indtil de er møre. Tilsæt grønkål og forårsløg (gem evt. lidt anretning), og steg i yderligere 2-3 minutter, indtil grøntsagerne er møre.

nudler, boghvede
25 min.
Kog nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken.

hoisinsauce
30 min.
Anretning

Kom fisken og hoisinsaucen i gryden og vend det forsigtigt rundt.

Smag til med salt, peber og lidt eddike og servér straks.

Spred nudlerne ud på et fad og anret fiskeretten henover.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
509 kcal
Fedt:
16 g
heraf mættede fedtsyrer:
2 g
Kulhydrat:
32,4 g
heraf sukkerarter:
11,8 g
Kostfibre:
9,1 g
Protein:
35,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?