Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær champignonerne i skiver, riv bladene fra stilken på grønkålen og skær forårsløgene i skiver.
Riv ingefæren, hvidløget og den nederste halvdel af citrongræsset.
Varm en stor gryde op ved medium varme.
Steg hvidløget, ingefæren og citrongræsset i 1 spsk. olie pr. person i et par minutter, indtil det begynder at dufte.
Skær fisken i ca. 2x2 cm stykker.
Kom fisken i gryden og lad det stege på en side i ca. 2 minutter, indtil fisken begynder at flage. Tag alt fyldet af gryden og gem til senere.
Tilsæt champignoner og steg i 2-3 minutter, indtil de er møre. Tilsæt grønkål og forårsløg (gem evt. lidt anretning), og steg i yderligere 2-3 minutter, indtil grøntsagerne er møre.
Kog nudlerne som angivet på pakken.
Kom fisken og hoisinsaucen i gryden og vend det forsigtigt rundt.
Smag til med salt, peber og lidt eddike og servér straks.
Spred nudlerne ud på et fad og anret fiskeretten henover.
Kundekommentarer ()