0

Kulmule med citron og timian, cremet bygotto og grønne asparges

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, bygotto og asparges leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk og bygotto i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i bygottoen. Tilsæt evt. ½ dl vand eller fløde så den ikke er for fast. De grønne asparges (se video ovenover) sættes i ovnen, de sidste 10 minutter.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Kulmulefilet, citron, timian, smør, rasp, salt og peber. Nettovægt: ca. 315 g/ca. 630 g.

Bygotto med krydderurter: Perlebyg, løg, hvidløg, purløg, persille, hønsefond, piskefløde, parmesan, salt og peber. Nettovægt: 400 g/800 g.

Asparges: Grønne asparges, rapsolie, salt og peber. Vægt ca. 175 gram.

Holdbarhed:

• Levering 11. maj - bedst før 13. maj

• Levering 12. maj – bedst før 14. maj

• Levering 13. maj - bedst før 15. maj

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?