Fisk, bygotto og asparges leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk og bygotto i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i bygottoen. Tilsæt evt. ½ dl vand eller fløde så den ikke er for fast. De grønne asparges (se video ovenover) sættes i ovnen, de sidste 10 minutter.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Kulmulefilet, citron, timian, smør, rasp, salt og peber. Nettovægt: ca. 315 g/ca. 630 g.
Bygotto med krydderurter: Perlebyg, løg, hvidløg, purløg, persille, hønsefond, piskefløde, parmesan, salt og peber. Nettovægt: 400 g/800 g.
Asparges: Grønne asparges, rapsolie, salt og peber. Vægt ca. 175 gram.
Holdbarhed:
• Levering 11. maj - bedst før 13. maj
• Levering 12. maj – bedst før 14. maj
• Levering 13. maj - bedst før 15. maj
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()