Kulmule (se video ovenover) med cremet perlecouscous og grovbrød
Fisk og perlecouscous leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk og perlecouscous i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Rør rundt i couscousen efter 10 minutter. Lun brødet i ovnen i 5 min.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Kulmulefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300/ca.600 g.
Cremet perlecouscous: Perlecouscous, hønsebouillon, squash, løg, peberfrugt, bønner, hvidløg, timian, parmesan, piskefløde, salt og peber. Nettovægt: ca.450 g/ca.900 g.
Grovbrød: Kærnemælk, hvedemel, durum, hvedeklid, 5 korns blanding, gær og salt. Nettovægt: ca. 225g./450g.
Holdbarhed:
• Levering 11. november - bedst før 13. november
• Levering 12. november - bedst før 14. november
• Levering 13. november - bedst før 15. november
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()