0

Kulmule med cremet perlecouscous og grovbrød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kulmule (se video ovenover) med cremet perlecouscous og grovbrød

Fisk og perlecouscous leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk og perlecouscous i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Rør rundt i couscousen efter 10 minutter. Lun brødet i ovnen i 5 min.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Kulmulefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300/ca.600 g.

Cremet perlecouscous: Perlecouscous, hønsebouillon, squash, løg, peberfrugt, bønner, hvidløg, timian, parmesan, piskefløde, salt og peber. Nettovægt: ca.450 g/ca.900 g.

Grovbrød: Kærnemælk, hvedemel, durum, hvedeklid, 5 korns blanding, gær og salt. Nettovægt: ca. 225g./450g.

Holdbarhed:

• Levering 11. november - bedst før 13. november

• Levering 12. november - bedst før 14. november

• Levering 13. november - bedst før 15. november

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?