Mos: Start med mosen. Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i usaltet vand. Hæld vandet fra og mos med minimælk og fedtstof. Vend hakket dild i (gem lidt til pynt) og smag til med salt og peber. Hold mosen varm.
Fisk: Skær et par snit i skindet på fisken. Varm en pande op med fedtstoffet. Steg fisken på skindsiden først (hold den fladt nede med en paletkniv). Vend fisken kort. Krydr med salt og peber.
Tyttebær: Kom tyttebærrene i en lille gryde sammen med multisød og varm op til bærrene safter.
Anretning: Server fisken ovenpå mosen med tyttebær ved siden af og pynt med lidt dild.
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Kundekommentarer ()