
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Forvarm ovnen ved 225 grader. Dæk en bageplade med bagepapir.
Hak rodfrugterne og porren i mundrette stykker, spred dem ud på bagepladen, og vend dem i 1 tsk. olie pr. pers. og lidt salt og peber.
Bag grøntsagerne i ca. 20 min., til de har fået godt med farve, og er blevet møre. Rør rundt undervejs.
Kom byggen i en gryde med rigeligt vand og et skud salt, og lad dem koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., til de er møre.
Lad dem afkøle i en sigte, når de er færdige.
Hak abrikoserne fint, og overfør dem til en skål med yoghurten og soyaen. Rør rundt, og gem til senere.
Skær agurken i mundrette stykker, og overfør dem til en stor skål.
Varm en pande op ved høj varme, og skær fisken i portionsstørrelser.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1/2 spsk. olie pr. pers.
Læg fiskens skindside på panden, og lad det stege i ca. 2-3 min. ved middelhøj varme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, krydr godt med salt, og servér straks.
Kom de grillede grøntsager og perlebyggen i skålen med agurk, og vend det godt rundt. Smag til med revet citronskal, citronsaft, salt og peber.
Servér fisken med salaten og den saltede yoghurt.
Kommentarer og forslag til opskriften