Fisk, grøntsagssauté og kartofler leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, sauté og kartofler i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Rør rundt i sauté og kartofler efter 10 minutter.
Hæld saucen i en gryde og varm den op.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Kulmule (se video ovenover), smør, rasp, karry, chili, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Limesaucé: Fiskefond, piskefløde, maizena, limesaft, salt og peber. Nettovægt: ca. 2 dl./ca. 4 dl.
Grøntsagssauté:Gulerødder, rødløg, selleri, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt: ca. 250g/ca. 500 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt: ca. 400g/ca. 800 g.
Holdbarhed:
Levering 14. oktober - bedst før 16. oktober
Levering 15. oktober - bedst før 17. oktober
Levering 16. oktober - bedst før 18. oktober
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Allergener: Kulmule, smør, rasp, fiskefond, piskefløde, maizena, selleri og rapsolie.
Kommentarer og forslag til opskriften