Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, saute og kartofler, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Saucen lunes i en lille gryde.
Tjek at det hele er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: KULLERFILET, SMØR, RASP, karry, chili, salt og peber
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 615 g.
Saute: Gulerod, spidskål, asparges, løg, bønner, rapsolie, hvidløg, salt og peber
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 gram/ca. 800 gram.
Limesauce: FISKEFOND, FLØDE, limesaft, maizena, salt og peber
Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl
• Levering 20. maj – bedst før 21. maj
• Levering 22. maj - bedst før 23. maj
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 409 kJ / 98 kcal
Fedt 2,4 g
heraf mættede fedtsyrer 1,0 g
Kulhydrat 0,4 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,2 g
Protein 18,4 g
Salt 0,78 g
Saute
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 149 kJ / 36 kcal
Fedt 0,7 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 4,6 g
heraf sukkerarter 3,2 g
Kostfibre 2,3 g
Protein 1,5 g
Salt 0,26 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 390 kJ / 93 kcal
Fedt 1,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,5 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,95 g
Limesauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 453 kJ / 108 kcal
Fedt 8,6 g
heraf mættede fedtsyrer 5,5 g
Kulhydrat 4,0 g
heraf sukkerarter 0,9 g
Kostfibre 0,3 g
Protein 3,5 g
Salt 0,16 g
Kommentarer og forslag til opskriften