0

Kulmule med karry/chilitopping, limesauce og grøntsagssauté samt små kartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fisk, grøntsagssauté og kartofler leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, sauté og kartofler i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Rør rundt i sauté og kartofler efter 10 minutter.

Hæld saucen i en gryde og varm den op.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Kulmule (se video ovenover), smør, rasp, karry, chili, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Limesaucé: Fiskefond, piskefløde, maizena, limesaft, salt og peber. Nettovægt: ca. 2 dl./ca. 4 dl.

Grøntsagssauté:Gulerødder, rødløg, selleri, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt: ca. 250g/ca. 500 g.

Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt: ca. 400g/ca. 800 g.

Holdbarhed:

Levering 14. oktober - bedst før 16. oktober

Levering 15. oktober - bedst før 17. oktober

Levering 16. oktober - bedst før 18. oktober

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Allergener: Kulmule, smør, rasp, fiskefond, piskefløde, maizena, selleri og rapsolie.

Kommentarer og forslag til opskriften