0

Kulmule med persiske ris med tranebær, pinjekerner dertil broccoli med frisk gurkemejerod

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, ris og broccoli, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i risen og broccolien vendes rundt.

Tjek at det hele er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: KULMULEFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Ris: Løse ris, løg, tranebær, SMØR, purløg, hvidløg, gurkemeje, salt og peber

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g. 

Broccoli: Broccoli, løg, rapsolie, hvidløg, gurkemeje, salt og peber.  

Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g 

  • Levering 8. juli – bedst før 9. juli
  • Levering 10. juli - bedst før 11. juli 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 295 kJ / 70 kcal

Fedt 0,4 g

heraf mættede fedtsyrer 0,0 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 16,5 g

Salt 0,18 g

 

Ris
Næringsindhold pr. 100 g


Energi 1.082 kJ / 258 kcal

Fedt 4,6 g

heraf mættede fedtsyrer 2,6 g

Kulhydrat 47,8 g

heraf sukkerarter 1,2 g

Kostfibre 1,7 g

Protein 5,0 g

Salt 0,96 g

Broccoli

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 248 kJ / 59 kcal

Fedt 2,0 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 4,6 g

heraf sukkerarter 3,1 g

Kostfibre 2,9 g

Protein 4,4 g

Salt 0,73 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?