0

Kulmule med pistacie-rodfrugter og avokadomos

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rodfrugter: Striml alle grønsagerne og hvidløget meget tyndt. Skær dem i minitern og hak pistacienødderne. Varm olie op på en pande og steg grønsager, hvidløg, nødder og fennikelfrø. Tilsæt eddiken og krydr med salt og peber.

Fisk: Varm en lille pande op med fedtstoffet. Krydr kulmulen med salt og peber. Steg fisken på skindsiden til den er mælkehvid.

Avokadomos: Mos avokadoen sammen med yoghurt og lidt citronsaft og krydr med salt og peber.

Anret grønsagsblandingen på en tallerken med den stegte kulmule oven på og top med avokadomosen.

Pynt med persille.

Bonusinfo

Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?