Jeg kan lide, at der er en smule spark i saucen.
Men det er en smagssag, hvor meget chili du vil bruge.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak løg, hvidløg og bladselleri fint, og sautér det hele i rigeligt olivenolie i en stor, dyb pande i ca. 3 min. Det skal ikke tage farve, men mørne. Krydr med chiliflager.
Skær de store tomater i tern, vend dem med på panden, og lad dem simre med i 1-2 min. Krydr med salt og peber. Tilsæt tomatpassata og evt. en sjat hvidvin, hvis du har.
Kom spaghettien i rigeligt, kogende og saltet vand, og kog den meget al dente (lidt underkogt). Dræn vandet fra, men gem det til senere.
Kom spaghettien i panden med tomatsauce, tilsæt ca. 1/2 dl kogevand pr. pers., og kog det op.
Del fisken i store stykker, så der bliver 1-2 stk. pr. pers. Læg dem på pastaen, dryp med olivenolie, og krydr med salt. Sæt låg på panden, og lad fisken dampe i ca. 5-7 min. Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt.
Skær de små tomater i halve eller kvarte. Anret rucola i en skål med tomater og oliven, dryp med olie og eddike, og krydr med salt og peber.
Servér fisk og pasta i panden med salat til.
Kundekommentarer ()