0

Kulmulefilet med krydderrasp, porrer i pesto samt perlebyg med krydderurter

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, porrer og perlebyg leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, porrer og perlebyg i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i perlebyggen og porrerne vendes rundt.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Kulmulefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Krydderrasp: Rasp, persille, dild, salt og peber. Nettovægt: ca. 15 g/ca. 30 g.

Porrer i pesto: Porrer, rapsolie, persille, purløg, hvidløg, salt og peber. Nettovægt ca. 250 g/500 g.

Perlebyg: Perlebyg, hønsefond, persille, purløg, salt og peber. Nettovægt ca. 400 g/800 g.

Holdbarhed:

• Levering 20. juli - bedst før 22. juli

• Levering 21. juli – bedst før 23. juli

• Levering 22. juli - bedst før 24. juli

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?