Fisk, porrer og perlebyg leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, porrer og perlebyg i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i perlebyggen og porrerne vendes rundt.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Kulmulefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Krydderrasp: Rasp, persille, dild, salt og peber. Nettovægt: ca. 15 g/ca. 30 g.
Porrer i pesto: Porrer, rapsolie, persille, purløg, hvidløg, salt og peber. Nettovægt ca. 250 g/500 g.
Perlebyg: Perlebyg, hønsefond, persille, purløg, salt og peber. Nettovægt ca. 400 g/800 g.
Holdbarhed:
• Levering 20. juli - bedst før 22. juli
• Levering 21. juli – bedst før 23. juli
• Levering 22. juli - bedst før 24. juli
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()