0
Kylling a la fajita med creme fraiche og bløde tortillas

Kylling a la fajita med creme fraiche og bløde tortillas

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

Kylling i strimlerløgsquashgrøn peberfrugt
1 min.
Kylling a la fajita

Steg kylling i olie på en stor, super varm pande i ca. 5-6 min., til den er gylden og gennemstegt. Krydr med salt, og tag den af panden. 

Skær løg i både, squash i grove tern og peberfrugt i strimler.

Kom grøntsagerne på den varme pande, og steg dem ved høj varme i 2-4 min. 

Kom kyllingen tilbage på panden, krydr med salt, fajita-krydderi og lidt sukker, og steg det hele sammen i 1-2 min. 

 

limehjertesalat
10 min.
Tilbehør

Skær lime i tykke skiver eller både, og snit salaten. 

Tortillacreme fraiche 18%
20 min.
Anretning

Varm tortillas i et rent viskestykke i mikrobølgeovnen eller en ad gangen på en tør varm pande i ca. 10-15 sek. på hver side, og hold dem lune i et rent viskestykke. 

Servér kylling a la fajita i varme tortillas med salat, creme fraiche og lime, og giv evt. en chilisauce til, hvis du har. 

 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Fajita indeholder:

25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt. 

*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.