
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Steg kylling i olie på en stor, super varm pande i ca. 5-6 min., til den er gylden og gennemstegt. Krydr med salt, og tag den af panden.
Skær løg i både, squash i grove tern og peberfrugt i strimler.
Kom grøntsagerne på den varme pande, og steg dem ved høj varme i 2-4 min.
Kom kyllingen tilbage på panden, krydr med salt, fajita-krydderi og lidt sukker, og steg det hele sammen i 1-2 min.
Skær lime i tykke skiver eller både, og snit salaten.
Varm tortillas i et rent viskestykke i mikrobølgeovnen eller en ad gangen på en tør varm pande i ca. 10-15 sek. på hver side, og hold dem lune i et rent viskestykke.
Servér kylling a la fajita i varme tortillas med salat, creme fraiche og lime, og giv evt. en chilisauce til, hvis du har.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kommentarer og forslag til opskriften