0
Kylling ala milanese og tomatsalat med nektariner og mozzarella

Kylling ala milanese og tomatsalat med nektariner og mozzarella

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Lækker sprød kylling med lun citronsaft og en nem salat. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
små kartoflercitronægraspkyllingebryst
1 min.
Kartofler og kylling

Sæt vand over til kartofler. Kom kartoflerne i kogende, saltet vand og kog dem møre under låg; ca. 12 min. 

Riv skallen af citronen fint. Vend de afdryppede kartofler med olivenolie og citronskal lige inden servering. 

Skær citronen i halve eller 4 tykke skiver. Steg dem på skærefladen på en tør varm pande til de er let gyldne.

Pisk æg i en dyb tallerken. Fyld en anden dyb tallerken med mel og en tredje med rasp. Flæk kyllingebrysterne. Vend dem i mel, æg og rasp og steg dem gyldne og lækre i olie på en varm pande. Krydr med salt. 

nektarinertomaterbasilikumfrisk mozzarella
15 min.
Salat

Skær kødet af nektarinerne og kasser stenen. Skær tomaterne i chunks. 
Anret tomat, nektarin, basilikum og brud af mozzarella på et fad. Dryp med olivenolie, eddike (gerne balsamico) en smule flydende honning og krydr med salt og peber. 

27 min.
Anretning

Anret sprød kylling med lun citron, kartofler og salat på tallerkner og servér straks. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?