Lækker sprød kylling med lun citron og en nem salat.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog kartoflerne møre i ca. 12 min. under låg i saltet vand.
Riv citronskal fint.
Vend de afdryppede kartofler med olivenolie og citronskal lige inden servering.
Skær citronen i halve eller 4 tykke skiver, og steg dem på skærefladen på en tør varm pande, til de er let gyldne.
Pisk æg i en dyb tallerken. Fyld en anden dyb tallerken med mel og en tredje med rasp.
Flæk kyllingebrysterne, og vend dem i mel, æg og rasp.
Steg dem gyldne og lækre i olie på en varm pande, og krydr med salt.
Skær kødet af nektarinerne, og kassér stenen. Skær tomaterne i chunks.
Anret tomat, nektarin, basilikum og brud af mozzarella på et fad, og dryp med olivenolie, eddike (gerne balsamico) og en smule flydende honning. Krydr med salt og peber.
Anret sprød kylling med lun citron, kartofler og salat på tallerkener, og servér straks.
Kundekommentarer ()