0
Kylling a la milanese og tomatsalat med nektariner og mozzarella

Kylling a la milanese og tomatsalat med nektariner og mozzarella

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Lækker sprød kylling med lun citron og en nem salat. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

små kartoflercitronægraspkyllingebryst
1 min.
Kartofler og kylling

Kog kartoflerne møre i ca. 12 min. under låg i saltet vand.

Riv citronskal fint.

Vend de afdryppede kartofler med olivenolie og citronskal lige inden servering. 

Skær citronen i halve eller 4 tykke skiver, og steg dem på skærefladen på en tør varm pande, til de er let gyldne.

Pisk æg i en dyb tallerken. Fyld en anden dyb tallerken med mel og en tredje med rasp.

Flæk kyllingebrysterne, og vend dem i mel, æg og rasp.

Steg dem gyldne og lækre i olie på en varm pande, og krydr med salt. 

nektarinertomaterbasilikumfrisk mozzarella
15 min.
Salat

Skær kødet af nektarinerne, og kassér stenen. Skær tomaterne i chunks.

Anret tomat, nektarin, basilikum og brud af mozzarella på et fad, og dryp med olivenolie, eddike (gerne balsamico) og en smule flydende honning. Krydr med salt og peber. 

27 min.
Anretning

Anret sprød kylling med lun citron, kartofler og salat på tallerkener, og servér straks. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?