0

Kylling i cremet kokossuppe med svampe og citrongræs

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Nødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kyllingebryst uden skindnam pla (fiskesauce)
1 min.
Marinér kødet

Skær kyllingen i mundrette stykker og overfør til en skål. Vend med fiskesaucen og gem til senere.

kokosmælkBouilloncitrongræs
5 min.
Forbered suppen

Skær citrongræsset grove stykker og kom det i en gryde sammen med 1 dl. vand pr. person, kokosmælken og bouillonen. Få det op at simre.

champignonsløgpersillerod
10 min.
Forbered grøntsagerne

Skær først persilleroden, så svampene og til løget i mundrette stykker.

Kom grøntsagerne i suppen løbende. 

nudler, boghvede
20 min.
Kog nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken.

25 min.
Tilsæt kyllingen

Kom kyllingen i suppen og lad det simre i ca. 5 min., indtil kyllingen er gennemstegt.

Smag suppen til med salt og evt. lidt sukker.

30 min.
Anretning

Fordel nudlerne i skåle og hæld suppen henover.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?