0
Kylling i cremet kokossuppe med svampe og citrongræs

Kylling i cremet kokossuppe med svampe og citrongræs

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kyllingebryst uden skindnam pla (fiskesauce)
1 min.
Marinér kødet

Skær kyllingen i mundrette stykker, og overfør dem til en skål. Vend kødet med fiskesauce, og gem det til senere.

kokosmælkgrøntsags bouilloncitrongræs
5 min.
Forbered suppen

Skær citrongræsset i grove stykker (de skal bare give smag - kan ikke spises), og kom det i en gryde sammen med 1 dl. vand pr. person, kokosmælken og bouillonen. Bring det op at simre.

champignonsløgpersillerod
10 min.
Forbered grøntsagerne

Skær først persilleroden, så svampene og til sidst løget i mundrette stykker.

Kom grøntsagerne i suppen løbende. 

nudler, boghvede
20 min.
Kog nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken.

25 min.
Tilsæt kyllingen

Kom kyllingestykkerne i suppen, og lad den simre i ca. 5 min., indtil kyllingen er gennemtilberedt.

Smag suppen til med salt og evt. lidt sukker.

30 min.
Anretning

Fordel nudlerne i skåle, og hæld suppen henover.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
585 kcal
Fedt:
25,8 g
heraf mættede fedtsyrer:
19,8 g
Kulhydrat:
30,8 g
heraf sukkerarter:
7,4 g
Kostfibre:
6,9 g
Protein:
37 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?