Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær kyllingen i mundrette stykker, og overfør dem til en skål. Vend kødet med fiskesauce, og gem det til senere.
Skær citrongræsset i grove stykker (de skal bare give smag - kan ikke spises), og kom det i en gryde sammen med 1 dl. vand pr. person, kokosmælken og bouillonen. Bring det op at simre.
Skær først persilleroden, så svampene og til sidst løget i mundrette stykker.
Kom grøntsagerne i suppen løbende.
Kog nudlerne som angivet på pakken.
Kom kyllingestykkerne i suppen, og lad den simre i ca. 5 min., indtil kyllingen er gennemtilberedt.
Smag suppen til med salt og evt. lidt sukker.
Fordel nudlerne i skåle, og hæld suppen henover.
Kundekommentarer ()