Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær kyllingen i mundrette stykker og overfør til en skål. Vend med fiskesaucen og gem til senere.
Skær citrongræsset grove stykker og kom det i en gryde sammen med 1 dl. vand pr. person, kokosmælken og bouillonen. Få det op at simre.
Skær først persilleroden, så svampene og til løget i mundrette stykker.
Kom grøntsagerne i suppen løbende.
Kog nudlerne som angivet på pakken.
Kom kyllingen i suppen og lad det simre i ca. 5 min., indtil kyllingen er gennemstegt.
Smag suppen til med salt og evt. lidt sukker.
Fordel nudlerne i skåle og hæld suppen henover.
Kundekommentarer ()