Krydr kødet godt med salt og peber, og gem det til senere.
Forvarm ovnen til 225 grader.
Pil hvidløg og løg, og hak det i skiver.
Skræl persilleroden, og skyl den grundigt sammen med spinat og timian. Skær persilleroden i skiver, og lad spinat og timian være hele.
Varm en stor gryde, der kan tåle at komme i ovnen, op ved middel varme.
Steg persillerod, løg og hvidløg i 1/2 spsk. olie pr. person under omrøring, indtil det bliver gyldent.
Tilsæt flåede tomater, timian, spinat og 1/2 spsk. balsamico pr. person, og rør det godt sammen. Læg kyllingestykkerne henover retten, kom låg på, og bag retten i ca. 30 min., indtil benet på kyllingen har løsnet sig fra kødet.
Smag sovsen til med salt og peber.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Servér retten i dybe tallerkener sammen med pastaen.
Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.
Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.
Sedani: Er Rigatonis mindre fætter med riller som holder på saucen.
Sedani har fået navnet fordi den ligner stilken på et bladselleri (bladselleri=sedano på italiensk)
(* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)
Kundekommentarer ()