Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i minimum 20 min. eller til de har den konsistens du ønsker, og hæld al overskydende vand fra.
Varm en stor gryde op ved middelhøj varme.
Sær løgene, champignonerne og guleroden i grove stykker og overfør til gryden med 1/2 spsk. olie pr. person. Lad det stege i ca. 10 min. ved jævnlig omrøring, indtil det bliver helt mørt.
Riv hvidløget ned i en stor skål sammen med garam masala, tomatpure og fløde. Rør det godt rundt. Skær kyllingen i tern og vend i sovsen.
Skru ned for gryden med grøntsager og kom marinaden i. Få det op at simre i ca. 5 min., indtil kyllingen er gennemstegt.
Smag sovsen til med salt, peber og evt. lidt sukker.
Fordel risene i skåle og top med kyllingeretten.
Kommentarer og forslag til opskriften