
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i ca. 20 min., hæld overskydende vand fra, og lad dem trække i 10 min.
Varm en stor gryde op ved middelhøj varme.
Skær løg, champignon og gulerødder i grove stykker, overfør det til gryden med 1/2 spsk. olie pr. pers., og lad det stege i ca. 10 min. ved jævnlig omrøring, til det bliver helt mørt.
Riv hvidløget ned i en stor skål sammen med garam masala, tomatpuré og fløde. Rør det godt rundt.
Skær kyllingen i tern, og vend den i sovsen.
Skru ned for gryden med grøntsager, og kom marinaden i. Få det op at simre i ca. 5 min., til kyllingen er gennemstegt.
Smag sovsen til med salt, peber og evt. lidt sukker.
Fordel risene i skåle, og top med kyllingeretten.
Kommentarer og forslag til opskriften