0
Kylling i grøn karry med rød peber og kokosmælk

Kylling i grøn karry med rød peber og kokosmælk

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem. 

kyllingebrystgrøn karrypastalime
1 min.
Marinér kødet

Skær kødet i ca. 2x2 cm stykker, og kom det i en skål med revet limeskal, karrypasta og 1/2 tsk. sukker pr. pers.

Bland det godt sammen, og gem til senere.

brune ris
5 min.
Kog risene

Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand.

Kog risene i ca. 20 min., hæld overskydende vand fra, og lad dem trække i 10 min.

gulerødderløgrød peberfrugt
10 min.
Blanchér grøntsagerne

Sæt en gryde med saltet vand over at koge.

Skær grøntsagerne i mundrette stykker.

Kog først gulerødder i 1 min., tilsæt peberfrugten og løget, og kog yderligere 1 min.

Lad grøntsagerne dampe af i en sigte.

kokosmælk
15 min.
Rør sovsen

Kom kokosmælk og kylling i en gryde, og varm stille og roligt op, indtil kyllingen er gennemstegt.

Smag til med salt og peber, og tilsæt de kogte grøntsager.

25 min.
Anretning

Fordel risene i skåle, og servér kylling i grøn karry henover.

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
577 kcal
Fedt:
26,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
20 g
Kulhydrat:
48,6 g
heraf sukkerarter:
14,7 g
Kostfibre:
6,7 g
Protein:
34,6 g