Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Skær kødet i ca. 2x2 cm stykker, og kom det i en skål med revet limeskal, karrypasta og 1/2 tsk. sukker pr. pers.
Bland det godt sammen, og gem til senere.
Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand.
Kog risene i ca. 20 min., hæld overskydende vand fra, og lad dem trække i 10 min.
Sæt en gryde med saltet vand over at koge.
Skær grøntsagerne i mundrette stykker.
Kog først gulerødder i 1 min., tilsæt peberfrugten og løget, og kog yderligere 1 min.
Lad grøntsagerne dampe af i en sigte.
Kom kokosmælk og kylling i en gryde, og varm stille og roligt op, indtil kyllingen er gennemstegt.
Smag til med salt og peber, og tilsæt de kogte grøntsager.
Fordel risene i skåle, og servér kylling i grøn karry henover.
Kommentarer og forslag til opskriften