
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
OBS: Hvis du modtager et helt kyllingebryst, skal du skære det i strimler.
1. Skyl risene grundigt, og kom dem i en gryde med rigeligt, kogende, letsaltet vand. Kog risene i 9-12 min. (afhængig af konsistensen du ønsker på risene), og hæld al overskydende vand fra.
2. Steg kyllingen i olie i en dyb, varm pande. Steg i 8-10 min. Eller til den er gennemtilberedt. krydr den med salt og peber og tag den op af panden.
3. Klargør imens grønt til saucen.
4. Pil løg og hvidløg. Hak begge dele.
5. Riv squash groft og sauter løg, hvidløg og squash i olie i den varme pande fra kyllingen. Ca. 3-4 min. eller til grøntsagerne er møre, men uden at de tager farve. Salt det hele.
6. Tilsæt karry og kokosmælk og lad saucen koge i 3-4 min. Blend gerne saucen med en stavblender.
7. Skær peberfrugt i strimler. Vend kyllingen og peberfrugt i saucen og lad det simre i 1-2 min.
8. Snit forårsløg og hak peanuts.
9. Anret ris og kylling i karry i dybe tallerkner. Top med forårsløg og peanuts og servér straks.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften