Krydr kødet godt med salt, lad det stå ved stuetemperatur, og gem det til senere.
Kom byggen i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad byggen koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., indtil den er mør.
Pil løg og hvidløg, og skyl chili, appelsin og squash.
Hak løg, hvidløg og chili (pas på med mængden - den er stærk) i tynde skiver, og overfør det hele til en skål. Tilsæt lidt revet appelsinskal.
Flæk squashen, skær den i tynde skiver, og overfør dem til skålen med grøntsager.
Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.
Varm en gryde op ved høj varme. Steg kyllingen i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. på en side, indtil kødet har fået godt med farve. Vend kyllingen om, og tilsæt grøntsagerne, saften fra appelsinen og hoisinsaucen.
Vend godt rundt, og lad retten simre under låg i 5 min. Tag låget af, og lad retten simre, indtil sovsen begynder at tykne.
Smag til med salt, peber og lidt eddike.
Servér retten med perlebyg, og top med cashewnødder.
Kundekommentarer ()