0
Kylling i hoisin med appelsin, chili og cashew

Kylling i hoisin med appelsin, chili og cashew

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Soyabønner, Sesamfrø, Soya, Nødder, Sesam, Jordnødder, Cashewnødder, Bygkerner

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kyllingebryst uden skind
1 min.
Kødet

Krydr kødet godt med salt, lad det stå ved stuetemperatur, og gem det til senere.

perlebyg
3 min.
Perlebyggen

Kom byggen i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad byggen koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., indtil den er mør.

hvidløgappelsinrød chililøgsquash
5 min.
Grøntsagerne

Pil løg og hvidløg og skyl chili, appelsin og squash.

Hak løg, hvidløg og chili (pas på med mængden - den er stærk) i tynde skiver, og overfør det hele til en skål. Tilsæt lidt revet appelsinskræl.

Flæk squashen, skær den i tynde skiver, og overfør til skålen med grøntsager. 

cashewnødder
15 min.
Nødderne

Nødderne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og gem dem til senere.

hoisin sauce (kinesisk sauce)
20 min.
Stegning

Varm en gryde op ved høj varme. Steg kyllingen i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. på en side, indtil kødet har fået godt med farve. Vend kyllingen om og tilsæt grøntsagerne, saften fra appelsinen og hoisinsaucen. 

Vend godt rundt, og lad retten simre under låg i 5 min. Tag låget af, og lad retten simre, indtil sovsen begynder at tykne. 

Smages til med salt, peber og lidt eddike. 

30 min.
Anretning

Servér retten med perlebyggen, og top med cashewnødder.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
600 kcal
Fedt:
19,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,2 g
Kulhydrat:
59,7 g
heraf sukkerarter:
25,3 g
Kostfibre:
12,3 g
Protein:
37,5 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?